Fotboll på riktigt

måndag, mars 19, 2007

Blåvitt till värmen

Idag åkte Blåvitt till Cypern för träna finliret inför premiären. Två matcher skall spelas också ett mot något norskt sketlag. Mourad stannar hemma för att opereras och Ranegié skall bli farsa. Kul för honom!

På lördag har jag bjudit dom yngre i släkten på Brasilien-Chile. Dom blev alldeles till sig när dom fick reda på det. Ronaldinho, Kaka och gubbarna är ju med. Frågan är hur mycket dom får spela? Är det för kallt så är det ju risk för kramp. Chansar på att stjärnorna kommer spela max 20 minuter. Jag tror att det kommer bli ös på läktarna i alla fall! Bor mycket chilenare i Sverige, inte minst runt Göteborg. Skall bli kul att se deras läktarkultur.

Hammarbys andratränare och trotjänare Thom Åhlund hoppar av tre veckor innan premiären! Någonting är snett i den klubben. Tony G verkar inte riktigt passa in i klubben. Jag tror han kommer få sparken ganska snabbt och att Hammarby efter det kommer klättra och sluta väldigt högt upp.

Zlatan I (Zlatan M var längesedan man hörde någon om...) gjorde två mål igår. Han är riktigt het. Hoppas han kommer prestera bra i landslaget nu. Lazio går bra i Serie-A vilket jag uppskattar. Rocchi och Pandev verkar äntligen ha kommit igång på riktigt!


Ingen tid att ligga på stranden för Blåvitt denna veckan.

1 Comments:

  • Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    By Anonymous Anonym, at 6:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home