Fotboll på riktigt

torsdag, februari 16, 2006

Henrik Larsson is back!

Nu i OS-tider så är det lite svårt att fokusera på fotboll. Inte för att man bryr sig mindre om fotboll, utan för att man tycker om sport. Det mest intressanta är att kolla på lite udda sporter typ curling och shorttrack. Sen så är det alltid underhållande att lyssna på Chris Härenstam. Hockey är ingenting som känns jätteviktigt. Ser hellre på alpint. Något jag inte missar är längdskidor. Fem-milen i OS är en klassiker och det viktigaste loppet i hela OS för mig. Men skitsamma, det är bara på lek - fotboll är på allvar.


Ingen Anabola-bög detta OS tack!

Dagens största nyhet är att Henrik Larsson är tillbaka i Allsvenskan! Efter VM skall han lira för sitt favoritlag: Helsingborg. Den bästa värvningen på många många år i Allsvenskan. Visst, Alexandersson var också en väldigt bra värvning, men han hade inte den pressen på sig när han kom. Ingen förväntade sig något. Henrik Larsson kommer från Barcelona där han spelat hyfsat mycket. Henrik Larsson är kung i Skottland. Henrik Larsson skall spela 2 år i Allsvenskan. Det är stort. Dennis Jonsson får det svårt mot Helsingborg...


Henke is back in town!


Halmstad kontrade med att också dom värva en hemvändare idag. Magnus Arvidsson, Hansa Rostock, har skrivit på. Helt rätt. Mycket smart värvning av Halmstad. Tror att Arvidsson passar bra i Halmstad och kommer göra 10-15 mål denna säsongen.

Superbrassen Thiago Quirino är med i Djurgårdens trupp mot Lyn ikväll. Får se om han är värd 13 miljoner...

Blåvitt lirar som sagt mot Ålborg ikväll. Borta såklart och Kanal5 visar bara stockholmslag så man missar ytterligare en match. Marcus och Sella börjat på topp och Olsson-Kihlberg börjar i mitten. Hade varit skönt med lite mer spel i RL, så vinn nu Blåvitt!!!